Doneren aan

Stichting de hofsteE

Heb jij een warm hart voor mensen met een beperking? Word dan Vriend van De Hofstee. Elke donatie is welkom, groot of klein, eenmalig of structureel. Maak jouw gift over op rekening nummer NL 64 RABO 0344 4718 02 t.n.v. Stichting De Hofstee. Of gebruik het onderstaande online donatieformulier.

Help mee. Doneer nu!

Samen met jou bouwen we een prachtige woonplek voor onze bewoners.

Met jouw hulp maak je dit mogelijk:

• Een veilige plek waar mensen met een verstandelijke beperking tot bloei kunnen komen.
  • Goede voorzieningen, zoals een tuin die past bij de landelijke omgeving waar onze bewoners en hun familie elkaar kunnen ontmoeten  en samen een kopje koffie drinken.
  • Een initiatief waar mensen met én zonder beperking elkaar kunnen ontmoeten, waar geborgenheid en verbondenheid zichtbaar worden.

ANBI

Stichting De Hofstee heeft de ANBI-status. Jij als gever én Stichting De Hofstee als ontvanger hoeven daarom geen belasting te betalen over gelden die via schenkingen ontvangen worden. Kijk op onze ANBI-pagina voor meer informatie.

Ja, ik help graag mee!

Bedrag

Mensen met een beperking hebben extra hulp of zorg nodig.  Met wat hulp van jou kan dat. Wil jij onze bewoners helpen aan een mooie woonplek waar wij tot bloei kunnen komen? Steun dan ons werk en maak een gift over.

Heb je een vraag? Of wil je een keer kennismaken?
    Neem contact op!

Bel 06-53141674 (Arie Korengevel, initiatiefnemer) of laat je gegevens achter via het onderstaande contactformulier.