Sponsors van
De Hofstee

Hartelijk bedankt!

Jaren van voorbereiding gingen vooraf aan de totstandkoming van woonvoorziening De Hofstee. Veel tijd ging natuurlijk zitten in het regelen van vergunningen en overleg met de gemeente en zorginstellingen. Maar daarmee ben je er nog niet. Zo’n project staat of valt met een gedegen financiële onderbouwing en een sluitende begroting.

Daarom zijn we diep dankbaar dat zoveel bedrijven, fondsen en particulieren belangeloos hebben willen bijdragen aan dit mooie initiatief. We bedanken hartelijk:

– Stichting Neyenburgh

– Dr. C.J. Vaillantfonds

– Rotaryclub Nissewaard

– M to Build

– Van der Mandele Stichting

– Handicap NL

– Stichting SFO

– Carla Barra

– Stichting familie de Maar

– Stichting Bevordering Maatschappelijke Dienstverlening Rotterdam

Stichting Bevordering
Maatschappelijke
Dienstverlening Rotterdam

– Stichting St. Nicolaas Gasthuis

– Stichting M.C. van Beek

– Konferentie Nederlandse Religieuzen

– Stichting Arie van Wijngaarden

– Royal Lemkes

Ook de gulle gevers die hier niet bij name genoemd worden: hartelijk dank! We zien jullie graag terug voor een lekkere kop koffie of thee in De Hofstee!

Heb je een vraag? Of wil je een keer kennismaken?
Neem contact op!

Bel 06-53141674 (Arie Korengevel, initiatiefnemer) of laat je gegevens achter via het onderstaande contactformulier.