Landelijk wonen

IN de hofsteE

Wonen op de grens van stad en landelijk gebied in gloednieuwe  en luxe appartementen. In deze bijzondere omgeving bieden we de bewoners een veilig en warm thuis.  

Wonen op de grens van stad en land

Zoek je woonruimte voor je zoon of dochter met een verstandelijke beperking, dan wil je de beste voorzieningen en begeleiding. In een huis waar een ieder tot zijn recht komt en mag zijn zoals hij is. Het nieuwe kleinschalige ouderinitiatief in Spijkenisse voldoet aan alle eisen die je aan een woonvoorziening voor volwassenen met een verstandelijke beperking mag stellen.

De begeleiding is in de vertrouwde handen van ASVZ. Als bewoner krijg je ondersteuning en begeleiding in alle dagelijkse bezigheden. Er wordt steeds gewerkt aan je persoonlijke doelen.

Dagbesteding naast de deur

Een groot pluspunt op de locatie van De Hofstee is dagbesteding naast de deur voor de bewoners voor wie dit mogelijk is. Geen reistijd en geen reiskosten: minder geregel en minder stress. Bewoners kunnen het rustiger aan doen en komen minder vermoeid weer thuis.

Wonen op de grens van stad en land

De Hofstee heeft de woonvoorziening gerealiseerd op een groot terrein aan de Drogendijk. Je kunt makkelijk naar de stad, maar je woont ook middenin een recreatiegebied. Woon je in De Hofstee dan ervaar je volop rust en ruimte!

Voor wie?

De Hofstee wordt de nieuwe stek voor de acht bewoners van de Maraboehoek in Spijkenisse. Daarnaast is er ruimte voor twaalf nieuwe bewoners. Er is straks ruimte voor in totaal twintig bewoners die 18+ zijn.  

Om in aanmerking te komen voor wonen en begeleiding in De Hofstee is een zorgvraag van VG4 tot en met VG7 op PGB-basis vereist. De Hofstee is ook geschikt voor mensen die rolstoelgebonden zijn.

“Bewoners van De Hofstee kunnen leven in een rustgevende, veilige omgeving, waar zij genieten, tot hun recht komen, zich thuis voelen en tot volle bloei komen.” 

Heb je een vraag? Of wil je een keer kennismaken?
Neem contact op!

Bel 06-53141674 (Arie Korengevel, initiatiefnemer) of laat je gegevens achter via het onderstaande contactformulier.